ОБЩИ УСЛОВИЯ

1.ПРЕДСТАВЯНЕ НА ФИРМАТА

Дигитал Трейдинг Варна ЕООД , с ЕИК: 201352768 и адрес на управление:гр.Варна,ул.Капитан Райчо 66 е фирма занимаваща се с продажба на компютри,компютърна техника,лаптопи,аксесоари,принтери и периферни устройства.Фирмата е основана през 2007г. и вече доста години радва своите клиенти с продажбата на качествени стоки и извършването на бързи и квалифицирани услуги.Разполага със сервизна база ,квалифицирани кадри,извършва експресни услуги свързани с отсраняване на проблеми с Вашата компютърна теника.

2.КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Дигитал Трейдинг Варна ЕООД гарантира конфиденциалност на личните данни на своите клиенти, декларирайки, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно: установяване на контакт с клиента при уточняване подробности около поръчката и начините за нейната доставка и заплащане. Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите на фирмата и за издаване на фактура и гаранция за закупения продукт.

3.ТЪРГОВСКИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ ЗА ПОКУПКА НА СТОКИ

Търговските взаимоотношения между потребителя и Дигитал Трейдинг Варна ЕООД започват при изпращането на поръчката от потребителя, а именно: след попълването на изискваните лични или фирмени данни,имейл адрес и съгласяване с общите условия за покупка на стоки от Дигитал Трейдинг Варна ЕООД и натискане на бутона „изпрати“. Приемайки общите условия, потребителят декларира, че е запознат и е прочел общите условия на сайта,както и че е съгласен с тях. Всички цени са с включено ДДС.  

4.ПРИЕМАНЕ НА ПОРЪЧКА

Приемането на поръчка започва със запознаване на наш служител с нея и обработването и. Следва служителя да се свърже с Вас на оказания телефон,за да потвърдите поръчката и да уточните и потвърдите адреса за доставка на стоката.Стоките се изпращат в зависимост от часа на направената поръчка или на същия ,или на следващия работен ден.  

5.ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Всички стоки закупени от Dmag.bg се изпращат БЕЗПЛАТНО за наша сметка до удобен за клиента Офис на Еконт Експрес.За стоки поръчани на домашен или фирмен адрес ,клиента заплаща 10лв. от стойността на доставката изчислена от куриерската фирма.  

6.УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

 1. Да пазите оригиналната опаковка и пълната окомплектовка на получения продукт.
 2. Имате право да тествате закупения продукт и да се уверите че Ви хареса, но сте задължени да го пазите в безупречно състояние и вид. Върнатия продукт трябва да бъде без следи от употреба, без драскотини, без следи от удари и с всички защитни покрития, които продукта е имал при получаването му.
 3. Оригиналната опаковка, всички книжки и документи, вкл. документите за собственост, трябва да са здрави, да не са надраскани или повредени.
 4. При закупуване на няколко идентични продукта се позволява връщане на само 1 брой разопакован продукт. Останалите ще бъдат приети само и единствено, ако всички кутии/опаковки са запечатани и не е повредена тяхната цялост
 5. Транспортните разходи за връщането на продукта се поемат от Вас.
 6. Може да замените закупен от Dmag.bg продукт в рамките на 14 дни от датата на закупуване или сумата да Ви бъде възстановена в случай на неразрушена опаковка и перфектен вид на продукта;
 7. При получаване на върнатия продукт, той ще бъде прегледан от нашия екип и ако не са установени щети,стоката Ви ще бъде заменена.

 7.ПРОДУКТИ НЕПОДЛЕЖАЩИ НА ВРЪЩАНЕ:

 1. Всякакъв вид слушалки, които се поставят в ушния канал и са били разпечатани;
 2. Принтери и всякакъв вид печатащи устройства, ако консумативите им са били разпечатани;
 3. Заплатени суми за услуги, които вече са консумирани - ремонт, инсталация на софтуер, закупени допълнителни гаранции;
 4. Транспортни разходи, такси при плащане и наложен платеж (при връщане на техника не се възстановяват разходите за транспорт, такси при плащане или наложен платеж, заплатени от Вас по време на покупката);
 5. Стоки, които не са в оригиналната си опаковка или липсват части от нея, както и наранен, изтрит или скъсан сериен номер и/или гаранционна лепенка;
 6. Стока с лош вид и видими следи от употреба - драскотини по корпуса, клавиатурата, екрана, зарядни и др. драскотини;
 7. Консумативи (батерии, тонери, канцеларски материали и др), чийто опаковки са били разпечатани;
 8. Лаптопи и компютри с предварително инсталирана операционна система, ако същата е била изтрита и заменена с друга;
 9. Продукти, на които е била сменена операционната система или други програми, които са присъствали при доставката на продукта;

 8.НАЧИНИ НА РАЗПЛАЩАНЕ

Всяка една стока може да бъде заплатена както:

 1. В брой(с наложен платеж в Офис на Еконт или на домашен такъв чрез куриер);
 2. С банков превод по сметка на фирмата при банка Прокредит банк - BG13PRCB92 3010 3512 4311  
 3. Кредитна или дебитна карта:Visa,Visa Elektron,MasterCard;
 4. На изплащане чрез TBI;
Copyright © 2017 dmag.bg